درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1396/3/5 - 11:39:38
تعداد بازدید: 1571
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مثلث شوم صهیونیسم، ارتجاع عربى و شیطان بزرگ در نمایش فریب‌
 مثلث شوم صهیونیسم، ارتجاع عربى و شیطان بزرگ در نمایش فریب‌

تجربیات تاریخى و نیز سنت الهى آشکار کرده است که علی‌رغم همگرایى صهیونیسم، ارتجاع عربى و شیطان بزرگ قطعا متحدان و زنجیره مقاومت در منطقه با قدرت در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین پیش خواهند رفت و در این امر تردید نباید کرد.

سفر ترامپ به عربستان و سپس اسراییل، سفرى به‌شدت نمادین قلمداد شده است. رییس جمهورى آمریکا برخلاف سنت پیشین اسلاف خود، عربستان و نه یک کشور اروپایى را به‌عنوان نخستین مقصد سفرهاى خارجى خود برگزید.


وى در حالى به ریاض سفر کرد که در دوران رقابت‌هاى انتخاباتى ریاست جمهورى آمریکا در سال گذشته، عربستان را به قطع خرید نفت تهدید کرده بود.سفر ترامپ به عربستان در حالى صورت گرفت که حتى تحلیلگران آمریکایى هم نسبت به آن نظر مثبتى نداشتند.


پایگاه اینترنتى روزنامه ایندیپندنت در گزارشى به سفر (دونالد ترامپ)، رئیس جمهور آمریکا به ریاض اشاره کرد و نوشت: برنامه‌هایى که براى ترامپ در اجلاس ریاض درنظر گرفته شده‌اند، بیشتر نوعى تظاهر و ریاکارى هستند و از آن بوى نفاق به مشام مى‌رسد.


در ادامه این گزارش آمده است: ترامپ در حالى وارد ریاض مى‌شود که فقط چند ساعت از بمباران نیروهاى شبه‌نظامى طرفدار (بشار اسد)، رئیس جمهور سوریه در جنوب این کشور مى‌گذرد. آمریکا به بهانه این‌که نیروهاى حامى اسد در جنوب سوریه امنیت پایگاه نیروهاى ویژه آمریکایى و انگلیسى را به خطر انداخته بودند، چنین حمله‌اى را برنامه‌ریزى کرد. نیروهاى آمریکایى و انگلیسى در این پایگاه به آموزش گروه‌هاى معارض مشغول هستند.


البته همین تحلیلگران بر این باور هستند که این سفر یک نتیجه مثبت در پى داشت؛ این‌که کاخ سفید توانست اذهان عمومى را از بحرانى که گریبان‌گیر دولت ترامپ شده، منحرف سازد. از زمانیکه ترامپ، (جیمز کومى)، رئیس سابق اف‌.بى.آى را اخراج کرده، با چالش‌هاى فراوانى مواجه شده است. رسیدگى جیمز کومى به پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهورى آمریکا، این تردید را به‌وجود آورده است که ترامپ براى جلوگیرى از پیشرفت تحقیقات در این‌زمینه، کومى را اخراج کرد.


علاوه بر این، ترامپ در حال حاضر با توجه به مشکلات داخلى فراوان خود، به یک موفقیت چشمگیر نیاز دارد. سفر سه‌روزه او به عربستان قبل از عزیمت به فلسطین اشغالى، این فرصت را به وى خواهد داد تا با فروش 110 میلیارد دلار تسلیحات به عربستان، فرصت‌هاى شغلى بیشترى در آمریکا ایجاد کند.


تلاش ترامپ براى نزدیکتر شدن به عربستان و ورود به بازى آن کشور در حالى است که (باراک اوباما)، رئیس جمهور پیشین آمریکا، معتقد بود اتحاد با عربستان و دیگر کشورهاى سنى، بیشتر از آن‌که سازنده باشد به ایجاد مشکلات بعدى ختم مى‌شود؛ ترامپ نظرى کاملا متفاوت دارد اما باید درنظر داشته باشد، اتحاد با عربستان و دیگر کشورهاى پیرو آن علیه ایران، مى‌تواند به معنى راه‌اندازى یک جنگ مذهبى میان شیعه و سنى باشد.


در همین راستا، سفر ترامپ به ریاض مورد توجه و تحلیل بسیارى از رسانه‌ها در غرب قرار گرفته است. روزنامه استرالیایى نوشت علت استقبال مجدد عربستان از آمریکا این است که ترامپ از نقض حقوق بشر و جنگ وحشیانه عربستان در یمن انتقاد نمى‌کند و تأکیدى بر اصلاحات سیاسى در ریاض ندارد.
روزنامه استرالیایى (بریزبن تایمز) در گزارشى به سفر اخیر (دونالد ترامپ) رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودى پرداخته و نوشته است که سعودى‌ها به‌دنبال این هستند که سیاست‌هاى دولت (باراک اوباما) رئیس جمهور سابق آمریکا را خاتمه دهند و فکر مى‌کنند که ترامپ مى‌تواند یک آمریکاى جدید به آن‌ها ارائه دهد.


در هر حال واضح است که حضور ترامپ در عربستان نمونه عینى اسلام آمریکایى است. یکى از مقامات جمهورى اسلامى در تحلیل این عمل ترامپ به‌درستى گفته است: این‌که آقاى ترامپ مثل یک کاسب دوره‌گرد براى پول جمع کردن براى اقتصاد ورشکسته آمریکا راه بیفتد و در مرکز جغرافیایى اسلام که حرمین شریفین در آن قرار دارد، به‌دنبال اهداف خود باشد، نمونه یک اسلام مورد پسند آمریکاست.
این نوع کارها اقدامات مذبوحانه‌اى است که امثال عربستان و دیگر وابستگان این کشور از آن‌ راه به جایى نمى‌برند.


این بذل و بخشش‌هاى عربستان براى جلب نظر آمریکا را زمانى بهتر مى‌توان مورد قضاوت قرار داد که سخنان ترامپ در اسراییل را در کنار آن بررسى نماییم. ترامپ در فلسطین اشغالى، طى سخنرانى در یک موزه یهودى در قدس اشغالى گفت: قول مى‌دهم که کابینه‌ام همواره حامى و پشتیبان اسرائیل باشد.


وى در این موزه که (بنیامین نتانیاهو) نخست‌وزیر و سایر مسؤولان صهیونیستى نیز حضور داشتند، دو طرف اسرائیلى و فلسطینى را به عقب‌نشینى از برخى مواضع خود براى دستیابى به سازش و اتخاذ (تصمیم‌هاى دشوار) در این‌راستا فراخواند.


ترامپ با بیان این‌که فلسطینى‌ها آماده رسیدن به سازش هستند و بنیامین نتانیاهو نیز خواستار این سازش است، افزود: اما تحقق این امر نیز چندان آسان نیست و دو طرف تصمیم‌هاى سختى را پیش روى خود دارند.


ترامپ هم‌چنین پیشتر در یک کنفرانس مطبوعاتى مشترک با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، تأکید کرد که همه تلاش خود را براى دست‌یابى دو طرف فلسطینى و اسرائیلى به سازش به‌کار خواهد گرفت.


تجربیات تاریخى و نیز سنت الهى آشکار کرده است که علی‌رغم همگرایى صهیونیسم، ارتجاع عربى و شیطان بزرگ قطعا متحدان و زنجیره مقاومت در منطقه با قدرت در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین پیش خواهند رفت و در این امر تردید نباید کرد.

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/6733


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.